Koolhydraatarm 50 dagen programma

 

Wil jij tot twee kilo per week verliezen zonder jezelf suf te sporten of uit te hongeren? Dan is het koolhydraatarm 50 dagen programma (PDF) precies waar je naar op zoek bent.*

 

Volg de recepten uit het 50 dagen programma en activeer je vetverbranding. Start met afvallen op plaatsen waar je lichaam normaal zo makkelijk vet opslaat, namelijk je buik, billen en benen. 

*Resultaten kunnen per individu verschillen

WAT HEEFT DIT PROGRAMMA TE BIEDEN?

Het Koolhydraatarm 50 Dagen Programma (E-BOEK) bevat alles wat je nodig hebt om overtollig vet te verliezen. Zonder honger te lijden of zelfs maar te hoeven sporten*

*resultaten kunnen per individu verschillen

AFVALLEN ZONDER TE SPORTEN*

Afvallen is geen kwestie van jezelf suf sporten. Als jij de recepten uit het 50 dagen menu volgt, zul je afvallen zonder dat je hoeft te sporten. 

*resultaten kunnen per individu verschillen

MINDER HONGERGEVOEL*

De weekmenu's bestaan uit 6 eetmomenten per dag. 3 maaltijden en 3 gezonde snacks. Hierdoor zul je minder honger hebben als je dit programma volgt.

*Resultaten kunnen per individu verschillen

MAKKELIJKE RECEPTEN

Alle recepten heb ik zelf uitgekozen en getest. Ze zijn makkelijk, lekker en goedkoop. Je mag ook varieren tussen de recepten als je iets niet lekker vind. 

BROOD ETEN MAG!

De weekmenu's bevatten af en toe een boterham, rijstewafel of plakje roggebrood. Je kan dus blijven genieten van een lekkere boterham

GEZOND AFVALLEN

Je eet dus veel minder KH per dag (50 gram). Maar deze worden vervangen door eiwitten en gezonde vetten. Je lichaam komt niets tekort, waardoor je op een gezonde manier kunt afvallen.  

MAKKELIJK AANPASSEN AAN JE GEZIN

Het Koolhydraatarm 50 dagen Programma is gebaseerd op 1 persoon. Heb je een man of kinderen? Geen probleem, want je kunt het makkelijk aanpassen aan je partner of je kinderen. Zo is iedereen blij. 

“Dit boek heeft me compleet verbaasd. In de eerste week ben ik enorm veel afgevallen. En het beste is dat de recepten heel lekker zijn en makkelijk om te maken.” * 

Marliena - Nijmegen

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

Ons programma is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel willen afvallen. Maar naast afvallen heeft Koolhydraatarm eten nog andere gezondheidsvoordelen*, zoals:

  • Meer energie in je leven
  • Geen opgeblazen gevoel
  • Geen after dinner dips
  • Afkicken van je suikerverslaving 

Het menu bevat vlees en is daarom niet geschikt voor vegetariers. Ook met allergieen is geen rekening gehouden. 

*Resultaten kunnen per individu verschillen

 

Maximaal Vet Verbranden

Een van de meest gemaakte fouten bij het afvallen is dat je te weinig gaat eten. Dit is niet de bedoeling. Het draait allemaal om ANDERS eten, niet MINDER. 

Door dit programma te volgen, eet je nog slechts 50 gram koolydraten per dag. Het geheim van dit menu is dat de ongezonde koolhydraten zijn vervangen voor eiwitten en gezonde vetten. 

Precies in de juiste verhouding: 

  • 20% Koolhydraten 
  • 50% Eiwitten 
  • 30% Gezonde vetten 

Doordat je 6 x per dag gezonde eiwitten en vetten eet, zal je vetverbranding maximaal geactiveerd worden*. Het voelt helemaal niet als een dieet. Dit kun je echt de rest van je leven doen. 

 

Een woord van de auteur

“Koolhydraatarm eten is de sleutel tot een slank en gezond lichaam. Alle recepten heb ik persoonlijk voor jou samengesteld. 

En omdat ik er zo van overtuigd ben dat mijn programma ook jou gaat helpen, geef ik je een 100% afslank garantie*. Als jij niet afvalt, dan krijg je je geld terug". 

Elke week geef ik je opdrachten en tips. Hierdoor zul je het nog makkelijker volhouden (stok achter de deur). "Dit is wat ik het liefste doe. Jou motiveren om een slank en gezond lichaam te krijgen."

Ook kun je mij altijd mailen met vragen. Je krijgt gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op je vragen. 

 

Niels Bosman, auteur van het Koolydraatarm 50 Dagen Programma.