Afvallen in de kou

 

De koude dagen komen er weer aan! Heerlijk op de bank kruipen met iets warms en iets lekkers. Klinkt bekend? Precies. Maar niet echt bevorderlijk voor het afvallen ;) Bovendien hebben we veel minder zin om met de kou buiten een rondje te gaan rennen, iets wat met een lekker zonnetje in de zomerperiode toch echt wat gemakkelijker gaat. Daarom geven we in deze blog wat tips om toch goed de winter door te komen, zelfs met al die lekkere stampotten!

 

Afvallen in de zomer


We weten allemaal dat afvallen erg lastig kan zijn. Het vergt veel discipline én doorzettingsvermogen om het vol te houden!

Toegeven aan een lekker toetje of een zak chips is nou eenmaal makkelijker dan een uurtje zweten in de sportschool...Er wordt vaak gezegd dat afvallen in de winter moeilijker is dan in de zomer. Dit kan zo zijn omdat je veel binnen zit, het kouder is en je makkelijker grijpt naar iets lekkers om jezelf te verwarmen. Toch kan het in de lente en zomer ook moeilijk zijn om af te vallen.

 

De 10 beste afslanktips om je gedrag succesvol aan te passen


Ik heb hier voor jou een aantal effectieve afslanktips afkomstig van afslankexperts. Deze tips je kunnen helpen je (eet)behoeften onder controle te houden. Of om te dealen met stressvolle situaties. Deze zijn samen met een aantal gedragsprincipes op een rij gezet om ervoor te zorgen dat je in staat bent om een aantal kleine maar wel erg belangrijke aanpassingen te maken in je dagelijkse maaltijdroutine.

 

Snel afvallen rondom de buik: 2 belangrijke tips


Wil je snel kilo's afvallen rondom je buik?: Lees deze 2 belangrijke tips! In andere artikelen op afvallenaub.nl kun je lezen dat die overtollig kilo's kwijtraken feitelijk niet ingewikkeld is. Uiteindelijk gaat het om caloriebeperking en een goede energiebalans door het eten van gezondere voeding. Hierbij is het van belang dat er meer calorieën verbruikt worden op een dag dan er gegeten worden! Toch blijft het voor de meeste mensen moeilijk om de laatste kilo’grammen, het overtollige buikvet kwijt te raken.