Ben je op zoek naar een superfood ?
Superfoods zijn in de laatste jaren onwijs in populareit gestegen, door hun positieve invloed op de gezondheid. Dit komt door het hoge gehalte aan goede voedingsstoffen en antioxidanten in superfoods. Denk bij superfoods bijvoorbeeld aan Acai, waarvan gezegd wordt dat dit het metabolisme verbetert. Dit kan helpen bij het verliezen van gewicht. Een andere superfoods is spirulina, wat bijdraagt aan een betere algemene weerstand.

Het zijn stuk voor stuk aanraders want dit is namelijk de lijst met de 10 best verkochte superfoods van 2023 tot nu toe:

Matcha Thee poeder - Body & Fit Superfoods

Matcha thee is de enige theesoort waarbij het gehele theeblad in de vorm van poeder wordt gedronken. Alle aanwezige ingrediënten worden maximaal genuttigd omdat niets met het theezakje weggegooid wordt. Matcha Thee Poeder is geheel vrij van toevoegingen.

Kenmerken Body & Fit Matcha thee poeder:

  • Puur natuur Matcha thee in poeder
  • Helemaal vrij van toevoegingen

De vermalen Matcha theeblaadjes worden gestoomd, niet geroosterd, en bewaren de van nature aanwezige nutriënten.

Inhoud: 250 gram
Dosering: 5 gram
Doseringen per verpakking: 50

EAN

EAN
8718774007119

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking
1 paar
Allergeneninformatie
Zie label
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Zie label
Dieetvoorkeur
Vegetarisch
Fabrikant Adres
Mars 10 Heerenveen
Fabrikant Naam
Body & Fit
Gebruiksaanwijzing
Zie label
Ingrediënten
Zie label
Inhoud
250 g
Product gewicht
250 g
Substantie
Poeder
Taal handleiding
Nederlands
Type superfood
Maca
Voedingswaarde
Zie label


Marcus Rohrer Spirulina® is een 100% top kwaliteit Spirulina met meer dan 100 voedingsstoffen en het volledige spectrum van mineralen.

Het wordt geteeld op een speciale water 'boerderij' in het zonnige Hawaii. De kwaliteit wordt streng gecontroleerd van bron tot uiteindelijke verpakking. Dagelijkse controles tijdens de groei, zorgvuldige verwerking in overeenstemming met state-of-the-art technieken en de kwaliteit van de controles in overeenstemming met de strengste internationale normen, garanderen een optimale kwaliteit en zuiverheid. Marcus Rohrer kan alleen deze kwaliteitsgarantie geven aan de originele Marcus Rohrer Spirulina®, die is verpakt in Miron® glas. Marcus Rohrer Spirulina uit Hawaii wordt ondersteund door wetenschappelijk bewijs op het hoogste nutriënt niveau met ongekende zuiverheid en concentratie, waardoor het eenvoudig de beste Spirulina ter wereld wordt.

Wat maakt het uniek ?

  • Het is afkomstig van de enige Hawaïaanse gecultiveerde Spirulina boerderij in de wereld
  • Hij wordt gekweekt met 100% drinkbaar water van Hawaiiaanse grondwaterlagen en pure, diep oceaanwater in een bio-beveiligde zone die vrij is van pesticiden, herbiciden
  • Het wordt verwerkt met de gepatenteerde Ocean Chill Drying™ technologie voor maximale potentie van voedingsstoffen
  • De continue teeltwijze voldoet aan strenge kwaliteitsnormen. De fabrikant van Marcus Rohrer Spirulina®, is het eerste micro-algen bedrijf in de wereld dat een ISO 9001: 2000 Quality Management Systeem heeft verkregen en hieronder opereert
  • Marcus Rohrer Spirulina® levert aanzienlijk meer belangrijke voedingsstoffen per portie dan iedere andere Spirulina

Gebruiksadvies:
Neem 6 à 10 tabletten per dag. Het aantal tabletten langzaam opbouwen. Tip: Drink dagelijks veel water ter ondersteuning van de inwendige reiniging.

Samenstelling per: 6 tabletten
(1,8 gram)
10 tabletten
(3 gram)
RI*
Vitamine A 130 mg 217 mg 136%
Vitamine B12 1,5 mcg 2,5 mcg 100%
Vitamine K 57 mcg 95 mcg 127%
IJzer 3 mg 5 mg 36%
Mangaan 0,32 mg 16%

* = Referentie Inname (per 10 tabletten)

Ingrediënten:
Hawaiiaanse spirulina (Spirulina platensis (Gomont) Geitler/Spirulina pacifica®) 295,5 mg, antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Dit product is vrij van suiker, gluten, tarwe, gist, lactose, soja en maïs. Deze spirulina is geschikt voor vegetariërs en is kosher en halal.

Als je net begint met Spirulina nemen, bouw de dosis geleidelijk op.

- Voor de eerste twee dagen, neem 1 tablet per dag.
- Voor de volgende twee dagen, neem 2 tabletten per dag.
- Daarna twee dagen 3 tabletten per dag, enz., totdat je de benodigde dosering bereikt.
- Neem de tabletten met water, net voor de maaltijd.
- Tijdens het afslanken, neem de tabletten met een groot glas water, een half uur voor de maaltijd.
- Je kunt de dagelijkse dosis in een keer innemen bijvoorbeeld bij het ontbijt of verspreid over de dag.
- Het is beter om Spirulina niet in te nemen in de avond (kort voor de nachtrust). Anders heb je te veel energie wanneer je wilt gaan slapen. Het is zeker een oplossing als je laat in de nacht moet werken, of als je er dan op uit gaat.

Dosering Poeder

Dosering van poeder

1/2 - 1 koffielepel (1,8-3g) per dag, vermengen met fruit- of groentesap (bijv. appel- of tomatensap).

Als je net begint met Spirulina nemen, bouw de dosis geleidelijk op.

Tip: Drink dagelijks veel water.
Dit ondersteunt de natuurlijke reinigingsprocessen van het lichaam.

Mogelijke bijwerkingen in de beginperiode

Sommige mensen kunnen zich een beetje misselijk voelen wanneer ze voor het eerst beginnen met Spirulina. Hierover hoef je je geen zorgen te maken. In feite is het precies het tegenovergestelde. Het is een indicatie dat je lichaam het inwendige reiniging proces is begonnen en het laat zien dat de Spirulina positief werkt!

Als je de dosis een tijdje verlaagt, zal de reinigende werking meer geleidelijk zijn. Wanneer u gewend bent aan Spirulina, kun je langzaam de dosis weer opbouwen. De symptomen verdwijnen en je zult je beter voelen dan ooit.

Wat kunt je verwachten?
Als je Marcus Rohrer Spirulina® regelmatig inneemt, zul je een verandering in je energie niveaus opmerken na één tot drie weken. De resultaten verschillen per persoon en is uiteraard afhankelijk van je conditie. In ieder geval zul je het gevoel hebben dat je een voorsprong hebt, maar je moet altijd onthouden, goed eten, regelmatig sporten, genoeg frisse lucht en goed slapen.

Spirulina is een puur natuurlijke bron van voedsel. Daarom kun je er niet verslaafd aan raken of ontwenningsverschijnselen krijgen. Je kunt het het hele jaar door nemen en zonder problemen combineren met andere voedingssupplementen. Tot nu toe zijn er geen negatieve bijwerkingen van Spirulina bekend.

EAN

EAN
8719324246392

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking
1 stuk(s)
Allergeneninformatie
Bevat
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Fabrikant Adres
Bosberg 41, 7271 LE Borculo
Fabrikant Naam
Natures house bv
Gebruiksaanwijzing
Neem 6 à 10 tabletten per dag. Het aantal tabletten langzaam opbouwen. Tip: Drink dagelijks veel water ter ondersteuning van de inwendige reiniging.
Ingrediënten
Spirulina platensis, antiklontermiddel (siliciumdioxide).
Product gewicht
300 g
Substantie
Tabletten
Taal handleiding
Nederlands
Type superfood
Algen
Voedingswaarde
Samenstelling per: 6 tabletten
(1,8 gram)10 tabletten
(3 gram)RI*
Vitamine A130 mg217 mg136%
Vitamine B121,5 mcg2,5 mcg100%
Vitamine K57 mcg95 mcg127%
IJzer3 mg5 mg36%
Mangaan 0,32 mg16%
* = Referentie Inname (per 10 tabletten)


Bevroren Premium Acai puree (Biologish)4kg x (40 x 100 gram) Ongezoete biologische premium Açaí smoothie packs. Alle vruchten zijn zongerijpt en geoogst in Zuid-Amerika, verwerkt op het hoogtepunt van versheid en voorzichtig geconserveerd door middel van diepvriezen en zonder toevoegingen. Aroma, smaak, en voedingsstoffen worden hierdoor optimaal bewaard. De bevroren açaí komt in makkelijke 100g verpakkingen

WAT MAAKT ONS ACAI BIJZONDER?VAN BES TOT BOWL, WIJ BEHEREN ELKE STAP VAN HET PROCESDe açaí bes komt oorspronkelijk uit het prachtige en veelzijdige Brazilië, waar diep in de Amazone inheemse gemeenschappen leven die het consumeren van dit heerlijke besje voor ons mogelijk maken. Açaí is echter een delicaat product - het oogsten en verwerken vergt de juiste aandacht en kennis - en is mede daardoor niet direct beschikbaar buiten de grenzen van de Amazone. Feeling Good gaat direct naar de bron; van het oogsten en vervoeren van de perfecte bes tot het verwerken en verpakken door onze eigen mensen in de provincie Para. Wij beheren en begeleiden elke stap van het productieproces. Dit betekent 100% controle en 100% traceerbaarheid; vanaf de oogst tot aan de consument weten we alles over het product. Zo kunt u 's werelds zeldzaamste bessen op hun best ervaren!ONZE AÇAI IS 100% BIOLOGISCH & NATUURLIJKOnze açaí groeit in het wild aan de rivieroevers van de Amazone. Dit betekent dat we geen landbouwgrond gebruiken en daardoor ook geen kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Tevens wordt het vruchtvlees van de bessen verwerkt tot puree zonder toevoeging van synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze manier van werken ligt ons aan het hart omdat duurzaamheid hoog op onze prioriteitenlijst staat. We willen de impact op het Amazone regenwoud zo klein mogelijk houden, dus ontbossing voor het aanleggen van plantages tegengaan, en het oogsten in handen leggen vanlokale mensen die het land al generaties lang hebben bewerkt. Daarmee geven we onze natuur de zorg en respect die het verdient.PREMIUM KWALITEITDe magie van de Braziliaanse açaí beleving ligt in de frisheid ervan. Om de kwaliteit van onze açaí bessen te behouden, verpakken wij ze zorgvuldig in gepureerde vorm en slaan deze op bij temperaturen ver onder het vriespunt - van de Amazone tot ons magazijn en conceptwinkel in hartje Den Haag. Omdat de açaí bes erg snel bederft (binnen 24 uur), vind je alleen verse açaí in het Amazonegebied zelf. De beste manier om toch açaí te kopen buiten de Amazone is dus in bevroren puree. In deze vorm is de açaí het minst bewerkt, blijven de gezondheidsvoordelen bewaard, en ervaar je de heerlijke en bijzonder smaak.WERKEN OP KLEINE SCHAALDe Ribeirinhos (traditionele bevolking) die aan de rivieroevers van de Amazone wonen, beschikken over de grond waar de açaí palmen groeien. Per jaar geeft elke boom 4 á 8 trossen van ongeveer 6 kilo acai. Direct na het oogsten worden de bessen in mandjes van ongeveer 14 kilo gedragen naar de rivieroevers waar ze op boten worden geladen om vervolgens verkocht te worden. Door het inschakelen van onze lokale contacten worden de bessen ingekocht bij de Ribeirinhos zelf in plaats van op de markt. De boten met bessen varen direct naar de fabriek om te worden verwerkt, verpakt en gekoeld. Door het overslaan van het veilingproces dat op de markt plaats vind behouden we een hogere kwaliteit en kopen we in tegen een lagere prijs waardoor we de Ribeirinhos meer kunnen betalen.SOCIALE IMPACTDoor transparante handelsovereenkomsten met de lokale bevolking te sluiten. Rechtvaardig te betalen en zelf in het Amazonegebied gevestigd te zijn, kopen we direct bij de bron en werken we zonder tussenpersonen. We nemen de tijd, zorg en het initiatief om naar het regenwoud te gaan, de lokale bevolking te zien en ervoor te zorgen dat ze weten dat ze belangrijk voor ons zijn. Hierbij hebben we samenwerkingsverbanden afgesloten met artiesten uit de Amazone en sociaal-ecologische projecten opgezet om de lokale gemeenschappen zoveel mogelijk te ondersteunen.

EAN

EAN
9503382484693

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking
40 stuk(s)
Allergeneninformatie
Vegetarisch, Veganistisch, Pinda- en notenvrij, Tarwe en glutenvrij, Melk- en lactosevrij, Sojavrij, Eivrij, Mosterdvrij, Lupinevrij, Weekdiervrij, Selderijvrij
Bewaartemperatuur
-18 ℃C
Bijzondere Bewaarvoorschriften
-18
Dieetvoorkeur
Glutenvrij
Fabrikant Adres
Prins Hendrikstraat 137
Fabrikant Naam
Feeling Good Acai
Gebruiksaanwijzing
Hoe je açaí bowl klaar- maakt? Stappen:
1.Ontdooi 2 X Feeling- good® ongezoete bevroren açaí packs gedeeltelijk gedurende enkele seconden onder stromend water
2.Breek de pulp in kleine stukjes om het meng- proces te vergemakkelijken
3.Open het zakje.
4. Doe 1/2 bananen 5 ml Appelsap of niet-zuivel melk
5.Mix tot u een vloeiende consistentie krijgt;
6 . Giet de inhoud in een Bowl
7.Dek af met granola en plakjes banaan
3.Open het zakje. 4. Doe 1/2 bananen 5 ml Appelsap of niet-zuivel melk 5.Mix tot u een vloeiende consistentie krijgt; 6 . Giet de inhoud in een Bowl 7.Dek af met granola en plakjes banaan
Ingrediënten
Puur Biologisch Acai 14% en water
Inhoud
4 kg
Product gewicht
4 kg
Taal handleiding
Nederlands
Type superfood
Açai
Voedingswaarde
Energie69 kcal (281 kJ)
Vet5.4 gram
Vet verzadigd1.4 gram
Koolhydraten0.2 gram
Suikers0.2 gram
Voedingsvezel5.9 gram
Eiwit1.3 gram
Natrium0 gram
Zout0.15 gram


Arthrospira platensis Spirulina is een blauwgroene spiraalvormige zoutwateralg.

EAN

EAN
8717677962082

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking
1 stuk(s)
Allergeneninformatie
Bevat eieren, noten, lupine
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Donker en droog bewaren
Fabrikant Adres
Winkelau 9 39014 Burgstall Italy
Fabrikant Naam
Dr schar
Gebruiksaanwijzing
Zie informatie op de verpakking
Geslacht
Volwassenen
Ingrediënten
Spirulina poeder biologisch
Product gewicht
125 g
Substantie
Poeder
Type superfood
Spirulina
Voedingswaarde
Energie 1420 kilojoule


Gevriesdroogd, biologisch camu-campoeder is een superfood met de hoogste vitamine C-waarde van elke plant ter wereld - tot wel zestig keer hoger dan een sinaasappel.
Deze zak bevat 100% gecertificeerd biologisch rauw gevriesdroogd camu camu poeder rechtstreeks uit de Boliviaanse Amazone. 100 g gevriesdroogd rauw biologisch Camu Camu-poeder bestaat uit 870 g rauw fruit

EAN

EAN
0084282498656

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking
1 stuk(s)
Allergeneninformatie
geen
Bijzondere Bewaarvoorschriften
koel en droog
Dieetvoorkeur
Vetarm
Fabrikant Adres
info@medinavasquez.com
Fabrikant Naam
Medina Vasquez SRL
Gebruiksaanwijzing
heerlijk voor in de smoothie, yoghurt of vruchtensap
Ingrediënten
100% bio camu camu bessen poeder
Inhoud
150 g
Product gewicht
150 g
Substantie
Poeder
Taal handleiding
Nederlands
Type superfood
Camu camu
Voedingswaarde
Camu Camu Powder is een vleugje smaak en vitaliteit. Dit is waarom: Zestig maal meer vitamine C dan die van een sinaasappel Hoog in krachtige antioxidanten Rijk aan aminozuren Bepakt met vitamines en mineralen Bevat ijzer en bèta-caroteen


Rauwe Cacao kopen bij Puur&Fit is kiezen voor de hoge kwaliteit criollo boon. Cacao bonen zijn de vrucht van de cacaoboom in Peru. Voor behoud van de voedingsstoffen worden de hoge kwaliteit Criollo bonen op lage temperatuur gereinigd en gedroogd. Daarna wordt de cacao verpulverd tot poeder. Uiteraard in een 100% biologisch productieproces.

De eerste Cacao werd in de 16e eeuw voor het eerst verscheept naar Europa. In de vorm van cacaodrank ontdekten de Spanjaarden de bonen. 'Een goddelijke drank die de weerstand opbouwt en vecht tegen vermoeidheid'. Zo vertelde zij het verhaal.

Cacaopoeder bevat de stof die verliefd maakt!

Er is geen voedingsmiddel op aarde met een hogere concentratie natuurlijke antioxidanten dan cacao. In totaal gewicht meer dan Rode Wijn, Goji bessen en Acai bij elkaar.

Een bijzonder vermelding is er voor PEA of Fenylethylamine in Cacao. Dit stofje wordt aangemaakt in het lichaam van iemand die verliefd is. Cacao is het enige voedsel op aarde met een dergelijke hoeveelheid Fenylethylamine.

Cacao is een rijke bron van Magnesium en serotine.

EAN

EAN
8718657420127

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking
1 stuk(s)
Allergeneninformatie
Geen
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Droog bewaren
Dieetvoorkeur
Glutenvrij
Fabrikant Adres
Lange Haven 124 3111CK Schiedam
Fabrikant Naam
Puur&Fit
Gebruiksaanwijzing
Maak er heerlijke chocolademelk van, gebruik in bakwaren of verrijk desserts of smoothies met deze overheerlijke cacao poeder.
Ingrediënten
100% biologische rauwe cacaopoeder
Inhoud
250 g
Product gewicht
250 g
Substantie
Poeder
Taal handleiding
Niet van toepassing
Type superfood
Cacao
Voedingswaarde
100% rauwe criollo cacaopoeder


EXCEPTIONELE BIOLOGISCHE MORNINGA OLEIFERA

Onze Moringa Oleifera is biologisch gewaarborgd en hoog gedoseerd met poeder van Moringa bladeren ter hoogte van 400mg per capsule. Wij hebben voor u het poeder van rijpe Moringa bladeren gekozen waarvan bekend is dat het rijker is aan voedingsstoffen. Ons voedingssupplement Moringa Oleifera bio is 100% puur, natuurlijk, zonder hulpstof, zonder gluten, amidon en lactose.

SUPERVOEDING 100% PUUR EN NATUURLIJK

Het "World Vegetable Center" heeft Moringa geïdentificeerd als de plant met het hoogste voedingspotentieel tussen 120 andere soorten voeding. Moringa Oleifera wordt gezien als supervoeding voornamelijk gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde. De boom staat ook bekend als de boom die alles geneest. Voor veganisten of vegetariërs is het een zeer goed supplement om tekortkomingen te voorkomen.

VOEDING EN GEZONDHEID

Ons voedingssupplement biologische Moringa Oliefera is zeer rijk aan mineralen (calcium, kalium, ijzer en magnesium), aan vitaminenn A, C, E, proteïnen (bevat de 9 essentiële aminozuren) en antioxidanten. Volgens verschillende wetenschappelijk rapporten vermindert het extract van Moringa bladeren ook de hoeveelheid cholesterol in het bloed. Het helpt om de bloeddruk te stabiliseren en heeft een diuretisch effect.

OPTIMALE DOSERING: 120 CAPSULES

De effectiviteit van Moringa Oleifera houdt rechtstreeks verband met de dosis poeder in de capsules. Onze Moringa Oleifera is geconcentreerd tot 400mg Moringa Oleifera poeder per capsule. Onze 120 capsules verzekeren u dus een optimale kuur van 4 maanden met 1 capsule per dag. Moringa bestaat in de vorm van poeder, granen, olie en thee. Wij hebben gekozen voor poeder van Moringa bladeren, de meest effectieve vorm.

PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

Ons voedingssupplement biedt u de beste prijs kwalitieitsverhouding dankzij korte toeleveringsketens. Dit minimaliseert het aantal tussenpersonen en garandeert een totale traceerbaarheid.

MILIEUVRIENDELIJKE VERPAKKING

Wij hebben onze voedingssupplementen in een nieuw, milieuvriendelijker jasje gestoken. Het is eventueel mogelijk dat u onze vorige verpakking ontvangt, wij kunnen de nieuwe voorraad helaas niet van de aanwezige voorraad apart houden.

EAN

EAN
5404024901810

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking
120 stuk(s)
Allergeneninformatie
Geen
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Geen
Doelgroep
Volwassenen
Fabrikant Adres
112, rue Saint Denis, 1190 Vorst
Fabrikant Naam
PLASTIMEA
Gebruiksaanwijzing
1 capsule per dag met een groot glas water
Geslacht
Volwassenen
Ingrediënten
(1capsule) poeder van bladeren van de Moringa* (Moringa oleifera Lam) 400mg inclusief 80 mg proteïne, plantaardige capsule (hydroxypropylméthylcellulose)
Product gewicht
57 g
Substantie
Capsule
Taal bijsluiter
Nederlands
Taal handleiding
Nederlands
Voedingswaarde
(1capsule) poeder van bladeren van de Moringa* (Moringa oleifera Lam) 400mg inclusief 80 mg proteïne, plantaardige capsule (hydroxypropylméthylcellulose)


Vitals Spirulina 500mg biologisch

EAN

EAN
8716717003266

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking
1 stuk(s)
Allergeneninformatie
Bevat sulfiet. Dit product is geschikt voor veganisten. Dit product is geschikt voor vegetariërs.
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Buiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten, droog en bij kamertemperatuur.
Fabrikant Adres
Pieter Lieftinckweg 29, 1505 HX Zaandam
Fabrikant Naam
Vitals
Gebruiksaanwijzing
2-6 tabletten per dag met ruim water innemen, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De dosis langzaam opbouwen. Dit product niet innemen voor het slapen gaan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Geslacht
Unisex
Ingrediënten
Samenstelling per 2 tabletten
Spirulina (Arthrospira platensis) (biologisch) 1000 mg

Ingredienten: Spirulina (Arthrospira platensis) (biologisch) (Bevat van nature, (Sulfiet)).
Product gewicht
64 g
Substantie
Tablet
Taal handleiding
Niet van toepassing
Voedingswaarde
2 tabletten Spirulina (biologisch, Arthrospira platensis)
1000 mg


Mattisson Alkagreens poeder absolute

EAN

EAN
8717677967759

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking
1 stuk(s)
Allergeneninformatie
Allergenen Bevat Sulfiet.
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Koel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant Adres
Ijsselstein
Fabrikant Naam
Mattisson
Gebruiksaanwijzing
1-3 x daags 10 gram AlkaGreens poeder (1 ruime maatschep) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen.
Geslacht
Unisex
Ingrediënten
Gerstegras, Tarwegras, VitaVeggieTM Groenten- en Fruitcomplex (Appel, Bieten, Wortel, Spinazie, Broccoli, Tomaat, Boerenkool, Kool, Peterselie, Spruiten, Groene Paprika, Komkommer, Selderij, Knoflook, Gember, Groene Ui, Bloemkool, Asperges), Acacia Vezel (Prebiotic), DigezymeTM Multi-Enzymencomplex (Protease, Amylase, Lactase, Lipase, Cellulase), Agave Inuline (Prebiotic), Sunfiber AGTM Vezel (Prebiotic), Geelwortel, Ashwaganda, Gember, Moringa, Spirulina, Matcha, MSM, Chlorella, VitaberryTM (ORAC Bessencomplex: Druif, Druifpit extract, Wilde Blauwe Bes, Wilde Blauwe Bes extract, Framboos, Framboospit extract, Cranberry, Pruim, Kers, Wilde Bosbes, Wilde Bosbes extract, Aardbei, silicium diodxide), Acerola, Natuurlijk Bosvruchten-aroma, Steviolglycosiden uit Stevia (Zoetstof).

Bevat geen gluten. Chlorella en Spirulina bevatten van nature sulfiet.
Matcha bevat cafeïne, niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen.
Product gewicht
300 g
Substantie
Poeder
Taal handleiding
Nederlands
Type superfood
Tarwegras
Voedingswaarde per 100 g
Energie1235,8 kJ / 294,5 kcal
Vet2.8 g
waarvan verzadigd0.4 g
Koolhydraten20,4 g
waarvan suikers3.1 g
Vezels42,5 g
Eiwitten20,0
Zout0.2 g
Vitamine B10,6 mg 55%*
Vitamine B20,7 mg 50%*
Vitamine B52,8 mg 48%*
Vitamine B1211,7 μg 468%*
Foluimzuur506,8 μg 253%*
IJzer21,6 mg 154%*
Kalium/Potassium857,5 mg 43%*
Vitamine A39.576 μg 50%*
Vitamine C68,3 mg 85%*
Jodium84 μg 56%*
Chroom21,4 μg 54%*
Cafeïne0,2 g
ORAC (micromoles TE)3.000 μmoles TE
Chlorofyl1183 mg

* % RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal)


Terrasana Tarwegras Poeder RAW

EAN

EAN
8713576239058

Overige kenmerken

Aantal artikelen in verpakking
1 stuk(s)
Allergeneninformatie
Bevat
Bijzondere Bewaarvoorschriften
Zie label
Fabrikant Adres
Mars 10 Heerenveen
Fabrikant Naam
Natudis Nederland bv
Gebruiksaanwijzing
Zie label
Ingrediënten
TARWEgraspoeder* (* = van biologische landbouw)
Product gewicht
130 g
Substantie
Poeder
Taal handleiding
Engels
Voedingswaarde
Zie label