Een zweetband om je buik: alle beetjes helpen

Vet zit altijd ergens waar je het niet hebben wil en wat ook direct zichtbaar is: rondom de buik is een goed voorbeeld hiervan. Waarom nou net daar dan weer, dat wil je niet. Dit is voor vele mensen reden genoeg om te gaan beginnen aan een dieët en met het starten van afvallen. Helaas werpt dit ook niet (direct) zijn vruchten af en het buikje blijft zichtbaar. Vervelend en vooral frustrerend.

Een verdere zoektocht op internet hierover levert al snel een aantal hits op naar de zogenaamde 'zweetband'. Zo'n zweetband kan wel zorgen voor een (blijvende) strakke buik. Dit klinkt aanlokkelijk en ook vrij eenvoudig allemaal. Kan dit echt en hoe werkt dit dan ?

Wat is een zweetband, en hoe werkt dat ?

Een zweetband staat ook wel bekend als een afslankband. Ook de term Hot Belt zie je regelmatig terugkomen. Ze zijn te verkrijgen afhankelijk waar je ze voor gaat gebruiken: behalve voor de buik kan je ze ook gebruiken voor je dijbenen of voor je billen. Dus op de 'gangbare' plekken waar vet zich over het algemeen ophoopt.

Zo'n zweetband is gemaakt van een speciaal soort materiaal en het dragen hiervan heeft als doel om plaatselijk af te vallen. Dit werk globaal als volgt: Je draagt hem bijvoorbeeld op je buik. De band zal dan een corrigerende druk uitoefenen op je buik, dus dat je al slanker lijkt, maar zorgt er bovendien voor dat je plaatselijk gaat zweten rondom je buik. Door het zweten verlies je vocht en dit vochtverlies zorgt dan weer voor een slankere taille en dus plattere buik. Klinkt eenvoudig eigenlijk toch ?
Tsja, het is niet zo van: ik doe een band om en dat moet dan genoeg zijn; helaas zo werkt dat zo natuurlijk niet. Maar het helpt wel mee en je kan het prima combineren.

Hoe combineer ik de zweetband ?

Een goed dieet zorgt natuurlijk voor het verdwijnen van de nodige kilo's. Zeker als dit op langere termijn goed vol te houden is kan je makkelijk je streefgewicht houden. Maar ook nu geldt: sommige plaatsen op je lichaam krijg je dan nog steeds moeilijk 'strak'. Dit zijn dan wederom de plekken waar vet zich zo graag nestelt: billen buik en dijbenen.

Hiervoor komen de sportscholen om de hoek kijken. Middels frequente bezoeken aan de sportschool is dit te verhelpen. Maar dit hoeft niet persé: het gebruik van een zweetband werkt prima als vervanger van de sportschoolbezoekjes. Natuurlijk, op een sportschool gaat het allemaal veel sneller dan met een zweetband, maar het principe blijft hetzelfde: een strakke buik !

Dus het is helemaal geen slecht idee om een zweetband te combineren met een goed dieet. Je zal namelijk pas echt vet gaan verbranden als je het verbrandt in een sportschool óf er als je er voor zorgt de je vetreserves niet steeds groter worden. Dit laatste is te bereiken met een goed dieet. Als de vetreserves niet telkens worden aangevuld zal je dus afslanken. Door hierbij ook de zweetband te gebruiken worden die laatste restanten weggewerkt.

Conclusie:

Zoals je hebt kunnen lezen kun je afvallen met de zweetband, maar er moet meer gebeuren: sporten bijvoorbeeld.
Wil je dit niet en hou je het liever bij een dieet, dan is de afvalband prima als aanvulling hierbij te gebruiken. Door het dieet val je af en door de zweetband kun je dan ook nog plaatselijk afvallen. De zweetband zorgt voor vochtverlies, niet voor het verlies van de vetreserves. Omdat vocht weer wordt aangevuld zul je dit moeten blijven doen, anders is het een tijdelijk iets.
Maar: doe je het in combinatie met een goed dieet, dan zul je na verloop van tijd merken dat je toch een plattere buik krijgt !

Uitproberen ?

Hieronder een lijst met de 10 best verkochte waist trainers van 2020 tot nu toe:[1]
Body Sculpture - Afslankband - Slimming belt - Afvalband - One size fits all - Zwart


De Body Sculpture BB-876 afslankband is uw ideale partner in het gevecht tegen de extra kilo's.

Door de temperatuur rondom uw middel aanzienlijk te verhogen stimuleert u niet alleen verbranding rondom uw buik en onderrug maar ook worden de afvalstoffen van uw lichaam beter en sneller afgevoerd. Naast deze positieve effecten voor de langere termijn, ondervindt u ook al direct voordeel door de corrigerende werking van de afslankband. Dat jurkje of T-shirt wat niet meer paste na de zomer, is nu toch weer een optie! Ook ondersteunt de Body Sculpture afslankband uw rug en buik tijdens inspannende momenten zoals hardlopen en sporten.De handige klittenbandsluiting zorgt voor gemakkelijk gebruik. Hierdoor kunt u de lengte gemakkelijk instellen en krimpt de afslankband gemakkelijk met u mee zodat u de afslankband kunt blijven gebruiken totdat u uw doelen hebt behaald.

- Fijn materiaal
- Geschikt voor alle maten
- Slechts 184 gram


Lengte = 100 cm
Maximale omtrek gebruiksvlak: 90 cm
Breedte = 20 cm


[2]
Saizi 'Waist Plus' Sport Afslank Band - 7 baleinen - Neopreen - Maat M (kledingmaat 36/38)


Saizi 'Waist Plus' sport waisttrainer Grijs
Neopreen / nylon
7 stalen baleinen, flexibel
Extra Taille band voor meer compressie
Flexibler, lichter en meer buigzaam in vergelijking tot Latex waist trainers.
Extra Hoge thermische activiteit
Ritssluiting en velcro sluiting
Kleur: grijs gemengd
Neopreen Sport Waist Trainers zijn speciaal ontwikkeld om zeer hoge thermische activiteit op te wekken en zo je sportieve fitness doelen sneller te helpen bereiken. De Waist Trainer zal tijdens het sporten in het bijzonder uw taille en buik sneller doen afslanken door de sterke warmte ontwikkeling en zorgt tevens voor een ondersteuning van uw rug ( 7 flexibele baleinen ) en een betere houding in het algemeen. Dit type waist trainer wordt vooral geapprecieerd door sportieve dames die graag snel en comfortabel willen afslanken aan taille en buik. De Waist Plus' is dan ook voorzien van een supplementaire Taille band die je extra kan aanspannen op de gewenste stand: je oogt direct super slank tijdens je fitness, mooi meegenomen toch ?


[3]
Waist Trainer - M- Buik Korset Belt - Body Shaper Trimmer Corset Band - Shapewear


Vrouw Shaper Taille Trainer Corset Buik Hot Body Shaper Taille Corset Riem Afslanken Body Tummy Shapewear Bodysuit

Buik omvang:Maat:
57 - 62 cmXS
63 - 68 cmS
69 - 75 cmM
76 - 83 cmL
84 - 90 cmXL
91 - 98 cm2XL


[4]
Waist Trainer - L - Buik Korset Belt - Body Shaper Trimmer Corset Band - Shapewear


Een slankere taille en een plattere buik? Zonder al teveel zweet en moeite? Dan biedt de Waist Trainer uitkomst! Dit speciale korset is mega populair in de Verenigde Staten, vooral onder celebrities.

De Waist Trainer zorgt ervoor dat je centimeters verliest rond je middel. Doordat de Waist Trainer strak om je middel zit, wordt er compressie gecreëerd, maar wordt ook transpiratie opgevoerd. Simpelweg omdat de temperatuur rondom de buik/middel hierdoor toeneemt, wordt er meer vet en water afgedreven. Met als resultaat, het verliezen van gewicht en centimeters! De Waist Trainer is zeer effectief, slechts binnen 4-6 weken kun je al zichtbaar resultaat zien! Onopgemerkt moet blijven dat de Waist Trainer ook voor een goede houding zorgt en u zelfverzekerd zal voelen.


De Waist Trainer is aan de buitenkant gevoerd met katoen. Hierdoor is het flexibel en makkelijker te gebruiken bij buikspieroefeningen. De waisttrainer bevat ook stalen baleinen.

Gebruik

Draag de waisttrainer discreet onder je outfit voor mimiaal 8 uur per dag,een maand lang, en je ziet een vermindering van je taille . Bovendien zorgt het ontwerp van de waisttrainer ervoor je een zandloper figuur hebt terwijl je afslankt.

Materiaal

De Waist Trainer is uiterst elastisch en gemaakt van een mix van polyster, nylon en spandex. Aan de buitenkant is het gevoerd met katoen

Maatvoering

M = taille 69-75 cm
L = taille 76-83 cm
XL = taille 84-90 cm
XXL = taille 91-98 cm
XXXL = taille 99-104 cm

Voordelen:

Verhoogde thermische activiteit en een stimulans voor de transpiratie
Verbetert de houding
Traint en corrigeert buik en taille
Mobiliseert vetcellen
Kan discreet gedragen worden onder je kleding
Eenvoudige manier van afslanken
Effectief, vaak binnen 4 weken al resultaat


[5]
Goodlux Thermische saunabelt - Afslankband - Afslankgordel - Afslankriem - Buik afslanker - Zweetband - Waist trainer - Vrouwen - Mannen - Unisex - Zwart + Vetpercentage meter


Draag de saunabelt om snel en eenvoudig vet te verbranden. De buikband kan onopvallend onder kleding gedragen worden.
Houd je resultaten bij met de gratis meegeleverde vetpercentage meter.

Kenmerken

- Maat: One Size
- Past iedereen met een max. taille omvang van 125 cm.
- Geschikt voor mannen en vrouwen
- Stimuleerd en verhoogt de vetverbranding 5 keer.
- Flexibel
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Neopreen
- Sluiting: Klitteband
- Met gratis vetpercentage meter!


[6]
Sauna Band - Afslank Gordel Band - Sauna Belt - Buik Trainer - Doeltreffend Vermageren - Fitness Steunband - Afvalband - Zweetband - Vermager - Thermische slimming Band - Buikband - Afslankband - Afslankriem - Sweat Belt - Unisex - Man/


De Sauna afslank band van VoordeelShop is een must voor tijdens het sporten!
Wilt u graag makkelijk en snel die overtollige kilo's kwijt? Gebruik dan de Unisex Sauna Afslank Band van VoordeelShop.
De band kunt u zelf met klitterband verstellen in de size die u wilt en is licht van gewicht zodat u genoeg beweeg ruimte heeft.


VoordeelShop Sauna band
Verstelbaar
5mm dikte
Hoge elasticiteit
Anti slip
Hoge stabiliteit
Sportband
Steunband / Rug steunband
Dubbele wand
Geschikt bij het gebruik van sporten voor doeltreffend resultaat
Klittenband sluiting
Multifunctionele zweetband
Voorkomt rugschokken bij lopen

Product Info
Geslacht: vrouwen & mannen
Kleur: Zwart
Materiaal: Neoprene
Klittenband sluiting
Gewicht: 119 Gram


[7]
Genie Hour Waist Trainer Maat S Beige Taille shaper - Verstelbare band


U kent het vast wel u heeft een gezellig etentje met je vriendinnen of u heeft een romantische date.
Dan wilt u natuurlijk dat ene mooie jurkje aan. Maar wanneer u dit jurkje aan doet voelt u
zich zelf misschien toch niet helemaal fijn erin omdat de
mooie vormen er toch niet helemaal goed in uitkomen.
En vooral bij een date is dit natuurlijk waarmee u juist wilt pronken.

Nu is er de Genie Hour Glass. De Genie Hour Glass zorgt ervoor
dat u binnen enkele seconden weer prachtige slanke taille krijgt.
Met de Genie Hour Glass hoeft u zich niet langer te schamen door dat ene vetrolletje.
Er is niemand die dat met de Genie Hour Glass meer zal zien.
U zult weer vol zelfvertrouwen dat ene geweldige jurkje aan doen en u zal er geweldig uit zien.

De Genie Hour Glass is gemaakt van zeer flexibele
materialen welke voorzien is van een klittenbandsluiting.
Met deze sluiting kunt u de Genie Hour Glass aanpassen op uw eigen lichaam.
Wanneer u de Genie Hour Glass om uw lichaam hebt zal de
Genie Hour Glass vrijwel onzichtbaar zijn onder uw kleding.

De Genie Hour Glass vormt uw heupen, ondersteund de rug en houdt de maag in.
Hierdoor voelt u zich binnen enkele seconden weer sexy en durft u weer alle avonturen aan.

Maten: maat S, 32,34,36,38 max taille 68 cm.
maat M/L, 40,42,44,46 max taille 91 cm.

Gegevens:

Door de Genie Hour Glass twee maten smaller Snel een mooie slanke taille Vrijwel onzichtbaar onder uw kleding Voorzien van klittenbandsluiting, comfortabel en eenvoudig aanpasbaar Voorzien van Dual-Compression Technologie Vormt de heupen en middel en ondersteund de onderrug Verkrijgbaar in de kleuren, Zwart & Beige Wat krijgt u?

Genie Hour Glass


[8]
Waist trainer maat S - Body shaper - Korset - Zwart


Het verliezen van centimeters rond je middel gaat gemakkelijk met deze Waist Trainer. De Waist Trainer is opgebouwd uit een 100% latex kern met een zachte katoenen buitenkant (96% katoen en 4% spandex). Het creëert compressie in je kern en stimuleert het opvoeren van transpiratie. Verlies tot 10 cm in 30 dagen!

Waist training
Met het dragen van de Waist Trainer zorg je ervoor dat jouw taillelijn drastisch vermindert zal worden. Hoe dit werkt? Draag de Waist Trainer in het begin rond de 2 uren per dag. Bouw dit op naar 6-8 uren per dag om een ultiem resultaat te behalen. De Waist Trainer is namelijk prima te dragen onder jouw kleding. Voor extra resultaat kan je de Waist Trainer ook tijdens het sporten dragen. De latex kern zorgt ervoor dat je meer zweet. In slechts 30 dagen verlies je tot 10 cm, indien consequent gedragen. De sluiting heeft 3 maten en is dicht te maken door de haak- en oogsluiting.

Maat
Voor optimaal resultaat is het belangrijk de juiste maat te bestellen. Meet hiervoor jouw taille nauwkeurig. Twijfel je? Kies dan voor een maatje groter.


[9]
Waist shaper corset vrouwen | Korset buik met strap | Waist trainer xl | 2 Maten in 1 XL (Taille: 74 - 80)


Je wilt graag een mooi lichaamsfiguur en dat kan door veel te trainen, maar het enige waar je tegen op zult kijken is dat het proces veel te lang duurt!

Hoe zorg je er nou voor dat je sneller een slankere taille en een plattere buik kan krijgen, zonder dat je er al teveel moeite voor doet? Dat kan door gebruik te maken van deze waist trainer.

Merk direct resultaat
Het mooie van het dragen van deze waist trainer is dat je zelf meteen attractiever en meer zelfverzekerd gaat voelen. Bij het aandoen van de waist trainer, merk je meteen een groot verschil in je lichaamsfiguur. De waist trainer zorgt voor directe compressie op je taille en je lichaam figuur wordt wat strakker. Dit is geweldig voor wanneer je er tip top uit wil ziet als je bepaalde jurken of kleding draagt.

Verbrand vet op lastige plekken rond je middel
De waist trainer kan je helpen met het verbranden van vet. Doordat de waist trainer strak om je middel zit, wordt er compressie gecreëerd. Als gevolg zorgt dit ervoor dat het warmer wordt rondom de buik/middel. Uiteindelijk verbrand je dus meer calorieën door thermogenesis! Dus meer warmte betekent meer zweet en dit zorgt ervoor dat meer toxins uit je lichaam kan komen.

Verbeter je workouts
Deze waist trainer kan je gebruiken terwijl je aan het trainen bent. Door de toegenomen thermische activiteit en transpiraties rond je middel, zorgt het gebruiken van een waist trainer tijdens het trainen voor het trainen van een sterke en strakke core

Daarnaast zorgt de compressie ervoor dat je zwaarder en langer kan trainen. Een sterke en strakker core betekent een kleine taille, mooiere lichaamscurve en een platte buik

Waar wacht je nog op?! Bestel nu die waist trainer en start morgen met het verbranden van vet rondom je middel!


[10]
Waist shaper corset vrouwen - Korset buik met verstelbare strap - Waist trainer xl - Maat XL (Taille 75 - 82cm)


Je wilt graag een mooi lichaamsfiguur en dat kan door veel te trainen, maar het enige waar je tegen op zult kijken is dat het proces veel te lang duurt!

Hoe zorg je er nou voor dat je sneller een slankere taille en een plattere buik kan krijgen, zonder dat je er al teveel moeite voor doet? Dat kan door gebruik te maken van deze waist trainer.

Merk direct resultaat
Het mooie van het dragen van deze waist trainer is dat je zelf meteen attractiever en meer zelfverzekerd gaat voelen. Bij het aandoen van de waist trainer, merk je meteen een groot verschil in je lichaamsfiguur. De waist trainer zorgt voor directe compressie op je taille en je lichaam figuur wordt wat strakker. Dit is geweldig voor wanneer je er tip top uit wil ziet als je bepaalde jurken of kleding draagt.

Verbrand vet op lastige plekken rond je middel
De waist trainer kan je helpen met het verbranden van vet. Doordat de waist trainer strak om je middel zit, wordt er compressie gecreëerd. Als gevolg zorgt dit ervoor dat het warmer wordt rondom de buik/middel. Uiteindelijk verbrand je dus meer calorieën door thermogenesis! Dus meer warmte betekent meer zweet en dit zorgt ervoor dat meer toxins uit je lichaam kan komen.

Verbeter je workouts
Deze waist trainer kan je gebruiken terwijl je aan het trainen bent. Door de toegenomen thermische activiteit en transpiraties rond je middel, zorgt het gebruiken van een waist trainer tijdens het trainen voor het trainen van een sterke en strakke core

Daarnaast zorgt de compressie ervoor dat je zwaarder en langer kan trainen. Een sterke en strakker core betekent een kleine taille, mooiere lichaamscurve en een platte buik

Waar wacht je nog op?! Bestel nu die waist trainer en start morgen met het verbranden van vet rondom je middel!